fiagus.blogg.se

Påsklördag

Publicerad 2013-03-30 14:33:00 i Allmänt,

Gårkvällen spenderades med favvotjejer för catch-up och tagg till kvällens festligheter. Att efter det fota Mollstar var inga problem, smockat!

Började denna lördag med att knacka på hos Lisa och fara med henne till stan en tväris. Efter dagens andra stadsrunda sitter jag här med lätt klädpanik men känner mig riktigt taggad på att festa, har typ inte gjort det på en månad? Aja ses på Verran peeps!

Torsdagskvällen

Publicerad 2013-03-29 03:41:00 i Allmänt,

Drog på hockeyn med Amanda men det var ju ingen höjdare då Linköping vann på övertid, men nog om det. Efter det fotade jag på Olles och det var sjukt kul, en massa folk hemma från Norge, blir så bra stämning när man känner typ alla på ett uteställe! Nu efter denna underbara skärtorsdag ska jag skalla kudden och längta tills imorrn som förhoppningsvis blir minst lika bra.

Natti readerz ♥

Skärtorsdag

Publicerad 2013-03-28 12:36:00 i Allmänt,

Finaste Sara är hemma från grannlandet så på lunchen drog vi till standardstället Tatung med de två norske jenterne hon har med sig hem, vill typ inte ens veta hur många gånger vi käkat på det där stället!

Slutar tidigt idag, ikväll är det hockey och mer jobb fota sen är det långhelg, wiiiieee.

Machu

Publicerad 2013-03-27 11:54:00 i Allmänt,

Idag är dagen fina Linda aka luggis börjar gå Inkaleden till machu picchu, vill se det där stället så mycket att det gör ont i hjärtat när jag kollar på bilder, önskar att jag också var där!!

Onsdag

Publicerad 2013-03-27 08:43:41 i Allmänt,

Igår jobbade jag hela dagen sen efter middan drog jag upp till Getberget där kvällen spenderades. Imorrn är det påsk och då blir det full rulle med hockey, jobb, fest och släkt. Älskar högtider för att alla kommer hem, eller jag dom flesta, några brudar kommer saknas men snart är det ju sommar ♥
 
Ikväll har lillebror sin projektkoncert på Atorp och jag har riktigt höga förväntningar, tror på succé!
 
 

Monday

Publicerad 2013-03-25 22:02:30 i Allmänt,

Storhandlat med mami, hälsat på farmor och farfar, plugg och en låååång prommis med Lisa och Frida är vad min dag bestått av. Riktigt bra dag förutom att jag inte fick några våfflor såhär på våffeldagen, illa!

Etage-fest

Publicerad 2013-03-24 21:46:00 i Allmänt,

Igår så drog 1500, 30plussare upp på folkparken för att fira Etage 25 år. En av dom sjukaste kvällarna jag varit med om och att åka ner till Verandan efter tre timmar där uppe kändes som att gå på spa! Kvällen fick ett ännu sjukare slut och jag rullade in när det redan blivit ljust ute för att ladda upp vimmelbilderna. En natt jag aldrig kommer glömma minst sagt!
 
Bild på mig och finaste papi ♥

One Way Or Another

Publicerad 2013-03-23 02:40:00 i Allmänt,

Bokat Stockholmsresa idag, wiiiee!!! Annars har jag nött matte i drygt tre timmar vilket resulterade i en lång pn innan jag skulle ut och fota, kände mig som en 95åring och var lagom otaggad på jobb men som vanligt så var det superkul när jag väl tog mig ut och träffade många favokillar ute, vars var alla tjejer?
 
Lovade denna kille en bild med mig om jag fick ta kort på deras lysande shotglas men kände inte att den riktigt var megafonenduglig men kan ju i alla fall publicera den här hihi

Torsdag

Publicerad 2013-03-21 22:06:00 i Allmänt,

Idag har jag 1. jobbat 2. fotat streetstyle 3. gått broarna med Ottilia 4. hämtat kameran och snackat lite med fellan 5. pluggat matte samtidigt som jag frös ihjäl i igloon resten av familjen kallar för hus 6. sett hockey.

Imorrn är jag ledig på dagen och ska boka en liten resa, sen på kvällen blir det jobb i vanlig ordning.

Avslutar med en bild på några snygga boys

Onsdag

Publicerad 2013-03-20 11:19:00 i Allmänt,

Igår firade vi mamma med paket på morgonen sen drog jag, Amanda och Petter ut och pimplade och grillade korv. Supermysigt fast när jag kom hem var jag så kall att jag var tvungen att stå i duschen med kokhett vatten i typ 20 min för att bli upptinad igen. God middag och tårta jag bakat efter det sen häng med Amanda och Pernilla.

Nu sitter jag i receptionen och jobbar på. Var dödstrött i morse men piggnade till lite av prommisen till jobbet med mamma, skönt att det är ljust på morgnarna igen!

Bjussar på en bild på mästerverket :)

Places to go, people to see

Publicerad 2013-03-17 00:34:42 i Allmänt,

Nostalgifilm igen hos Lisa, den här gången blev det 10 orsaker att hata dig och jag är åter igen kär i Heath Ledger! Efter det så skjutsade vi några festglada grabbar till Mollys och nu kommer snart Fellan hit för att låna datorn till att lägga ut vimmelbilerna.
Hörs ♥

Lördagshockeymys

Publicerad 2013-03-16 16:28:00 i Allmänt,

Gårkvällens jobb slutade med att vi blev övertalade till efterfest, åkte taxi 400 m till efterfesten(värt?!), är glad att vi blev övertalade för det blev en fantastiskt kul kväll, sjuk men kul!:)))

Nu ser jag hockeyn med gott tilltugg och ikväll blir det en lugn filmkväll hos Lisa med några tjejer, skönt!:)

Sällskapsresan

Publicerad 2013-03-15 21:56:12 i Allmänt,

Ikväll så har vi filmkväll hos Ottan och valde att se en klassiker, nämligen Sällskapsresan. Fortfarande fantastisk fastän jag sett den typ 10 gånger!
Om ett par timmar ska jag infinna mig på Allstar för jobb i vanlig ordning.
Ses i vimlet!

Torsdag

Publicerad 2013-03-14 13:30:00 i Allmänt,

Har just kastat i mig lite tonfiskröra till lunch efter gym och ett möte på stan. Var lungt på friskvårds så det var skönt, sjukt nog var typ hälften av alla som var där folk jag känner så blev mycke mingel, kul kul! Nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga matte i sinne för jag vill bli klar i tid så jag hinner med spännande grejer i vår om allt går som det ska. Ikväll blir det självklart hockey då det är andra kvarten:))

Sushi

Publicerad 2013-03-13 21:45:00 i Allmänt,

Farmor bjöd på gofika och sen blev det Sushi med Lisa och Otti, mat och umgänge av världsklass idag med andra ord!

Tisdag

Publicerad 2013-03-12 16:32:00 i Allmänt,

Lunchade på Waynes med Amanda där vi fick oss ännu en Amanda i gänget. Lite shopping på det och ikväll ska vi tre till hockeyn. Första slutspelsmatchen och jag är jättetaggad! Har inte varit på hockey på över en månad.

Köpte mig ett nytt fint rosa nagellack på stan idag som var superbra, från Loreal:)
Har också tagit tag i att fixa armbandet på min klocka som var för stort, nu sitter den som en smäck!:D
 

Träningsmaskinen from Hell

Publicerad 2013-03-11 16:20:00 i Allmänt,

Fantastiskt med en ledig dag, klev upp tidigt och åt en god frukost till en film. Har just gjort bort ett varv runt broarna och rott på roddmaskinen som är så sjukt jobbigt, men det känns alltid dagen efter så det är ju värt det, älskar träningsvärk!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa naglarna, spännande grejer hihi:)

Lördag

Publicerad 2013-03-10 03:52:00 i Allmänt,

Tog en väldigt efterlängtad och välbehövlig sovmorgon i morse sen har jag pluggat matte mesta delen av tiden fram till middagen då det vankades familjemiddag på Don Vito, jisses va gott! Mellomys efter det och slutligen jobb ikväll också.

I love fridays ♥♥♥♥♥♥

Publicerad 2013-03-09 03:39:00 i Allmänt,

Fredagar är verkligen bästa dagen på veckan, alla är glada på jobbet och man har hela helgen framför sig!

Idag har jag 1. Busat med Kenneth 2. Ätit tacobuffé på lunchen 3. Hittat asfina ljusbeiga byxor på stan 4. Fyndat två böcker på rean 5. Haft en jättemysig kväll hos Amanda med lite vin, ost, film, och läskiga exorcistfilmer på youtube 5. Vimmelfotat

Hade som tur var med mig täckisar till krogen för det var minus 17 när jag skulle gå hem, helt sjukt!! Vad hände med våren vi hade för två veckor sen?! Sitter här med en fleecemössa jag hittade i hallen och min tjockaste kofta men nu blir det äntligen sängen. Natti readerz ♥

Swarovski

Publicerad 2013-03-08 13:27:00 i Allmänt,

Hittade nått idag som jag inte förstår hur jag klarat mig utan, alla tjejers dröm, hörlurar med Swarovskikristaller på!!!
OBS oseriös!!! världens mest ovärda grej! Lär funka lika bra som dom som följde med en gammal mp3 jag fick med en tidning när jag var 13...

Onsdag

Publicerad 2013-03-06 12:46:00 i Allmänt,

Idag är ingen bra dag, dödstrött och blir utskälld av arga människor som ringer till växeln fastän jag inte gjort nått. Det är sugigt väder, matten går dåligt och det är två dagar kvar till fredag och en helg som är så himla välkommen! Men alla dagar kan ju inte vara bra dagar och tack och lov så har jag fina arbetskamrater som tar mig igenom dagen ♥
Take me back
 
 

Vårshopping

Publicerad 2013-03-05 14:04:00 i Allmänt,

Är så sugen på att köpa en massa nytt nu inför våren men har typ inte tid att gå på stan, drömmer mig bort i webshoppar på rasterna istället.
BLAZER RANDIGT FODERKOMBINERAD LINNEKAVAJKOMBINERAD JACKA DRAGKEDJOR

Tidsag

Publicerad 2013-03-05 08:04:08 i Allmänt,

Godmorgon kära läsare!
Krigade på till halv elva på jobbet igår sen for jag hem och la mig direkt. Låg dock vaken i två timmar för att hjärnan vari högvarv men skönt var det!

Längtar till lunchen för då ska mamma bjuda på nått gott sen är det ju inte istid ute längre så ska passa på att ta en lång prommenad efter jobbet.

Har lite bildbrist på datorn på jobbet så det får bli ett lite tråkigt inlägg det här hihi:)

Övertid

Publicerad 2013-03-04 17:11:00 i Allmänt,

Har just påbörjat min första av fem timmar övertid, med kaffekoppen i högsta hugg ska det nog gå bra. Skönast med att vara själv kvar på jobbet är att jag kan spela musik hur högt jag vill och slipper lyssna på P3 eller vad det är som spelas i vanliga fall:) Nej back to work nu!

Tjingtjing ♥
 

Megafest

Publicerad 2013-03-03 14:59:00 i Allmänt,

Igår hade vi jobbfest med megafonengänget och som vanligt hade vi en sjuuuukt bra kväll! Härlig förfest, mängder av dricka och Petter på folkparken, Verandan efter det och sen fick jag mig i säng efter fyra nån gång. Har fått höra så många roliga grejer idag!!

Idag är dock INTE en optimal dag att plugga matte men what to do, har skjutit upp det allt för länge så det är bara att härda:)

Friday night

Publicerad 2013-03-02 12:54:00 i Allmänt,

Middagen igår kväll blev succé mot alla odds så mamma och Helen lämnat mig, pappa och Lars in charge i köket men från och med nu är det nog vi som styr middagarna. Hade en jätterolig kväll och det kändes tungt att lämna gänget hemma för att åka och jobba men även det var kul, som vanligt!

Bjussar på en bild som Wille tog, måste bara påpeka att drinking and driving är farligt och hemskt så därför är drinken självklart inte min utan fick bara vara med som rekvisita i Willes extremt välproducerade photoshoot:)

Mars

Publicerad 2013-03-01 12:18:00 i Allmänt,

Ännu en gång har vi överlevt februari, ett februari som ovanligt nog varit helt fantastisk med en massa trevligheter också slapp vi ju -30!

Ikväll ska jag jobba men innan dess blir det gomiddag hemma med främmande, också ska jag ju jobba klart här också såklart.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela