fiagus.blogg.se

Wake me up

Publicerad 2013-07-11 11:27:00 i Allmänt,

Hej kära läsare!
 
Sämst på att blogga at the moment, han bero på att jag jobbar hela tiden och resten spenderar jag med tjejerna. Vi har i alla fall bland annat hunnit med att fira Mari, stugmys, Sex and the City-kväll, onsdagsutgång och bio. Superhärlig vecka!:) Idag är jag tröttast på jobbet efter 3h sömn men det var det värt för det var riktigt kul igår trots att jag svek alkoholen och vimmelfotade!

Hörs ♥

7.5h till helg

Publicerad 2013-07-05 08:53:00 i Allmänt,

Igår kände jag mig såhär hela dagen:
 
Men sen efter lite energi från blodpudding till middag(så jävla gott!!) så trampade jag iväg till Ainas med några snygga tjejor, gäller att kriga sig till aktiviteterna även då man inte sovit på 100 år för hur värt är det att ligga hemma och vara uttråkad samtidigt som man ändå inte sover?! Inte värt alls!
Men idag är en bättre dag för idag är det fredag!
 

Torsdag

Publicerad 2013-07-04 11:36:00 i Allmänt,

Igår firade vi lillördag med mat, cider och en massa skratt på Ollestaket. Kände dock fortfarande sviterna från allas favoritfestival så vi skippade utgång. Jag och Frida avslutade med te och Gossip Girl mys hos henne.

Idag ska jag bjuda mamma på lunch för att jag varit hemma runt 5 timmar totalt sen vi kom hem från New York så vi behöver lite kvalitetstid.

Veckan som gått

Publicerad 2013-07-02 12:59:44 i Allmänt,

Hade tack och lov semester veckan efter New York, årets bästa vecka - Stadsfestveckan. Inledde med att sola och hänga med alla mina homies första dagarna sen har vi festat och festat. Nu är det tisdag och jag har äntligen börjat återhämta mig! Helt underbar stadsfest även om det är lite diffust vad som egentligen hänt. Var välbehövligt med häng hos mina fina småkusiner på söndagen och sen bakismys med tjejerna. Nu är det bara att tagga om till helgen då vi kör igen, är det sommar så är det:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela