fiagus.blogg.se

Valborgs

Publicerad 2013-04-30 08:43:00 i Allmänt,

Valborgskvällen tokplanerades igår och nu börjar det kännas som att alla pusselbitar äntligen är på plats! Blir grill och fest och jag är supertaggad:) Bjuder på lite grillbilder från i söndags.

Helgen

Publicerad 2013-04-29 11:34:51 i Allmänt,

Helgen började med Ollesmiddag med Frida och Sandra innan vi drog till kaplan och kollade på innebandy. Efter en sväng på ICA landade vi fnittriga i Fridas soffa och hade mys. Slutade med att jag hakade på Felicia på Mallstar där det var väldigt låg snittålder! Kungsgrillen fick avsluta kvällen:)
I lördags for jag och Frida på förfest hos Ida med en massa folk sen fotade jag innan vi dansade loss på Verran.
Igår så såg jag hockeyn med Amanda sen blev det grill hos Sandra i vanlig ordning och skvaller i mängder. Också planerade vi Valborgs som är imorrn, är supertaggad!

Stan

Publicerad 2013-04-25 17:33:11 i

Har spenderat hela dagen med Frida och Sandra på stan. Har egentligen köpstopp på kläder nu inför Rom och New York men kunde inte motstå shoppingsuget och en tröja, en top och en kofta fick följa med mig hem.
Nu ska jag ta itu med maten innan det blir häng med Mari:))

Pannkakor

Publicerad 2013-04-24 12:04:34 i

Började dagen på bästa sätt med bananpannkakor och stora broarna i solen med Otti. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta itu med dagens matte. Ikväll ska jag och Frida käka sushi sen ansluter några fler brudar för en gammal hederlig tjejkväll, mys!

Tisdag

Publicerad 2013-04-23 12:41:00 i Allmänt,

Lätt bränd drar jag till stan för lunch med Felicia, så ser ni ett rödljus på ck behöver ni inte vara oroliga, det är bara mitt ansikte!
Ikväll blir det matte som vanligt(satan vad jag längtar tills om tre veckor då jag får sluta tänka på det), sen en prommis med Sandra och Frida.
Later peeps 💕

Kåge

Publicerad 2013-04-22 19:24:00 i Allmänt,

Sov till ett sen drog jag och Sandra till Kåge och käkade hallonpaj och solade solarium. Chill dag!

GULDHELGEN

Publicerad 2013-04-21 22:27:00 i Allmänt,

Haft en helt fantastisk guldhelg som känts precis som en högtid, typ påsk eller jul med folk som kom hem från alla möjliga ställen. Har inte blivit många timmars sömn men vad gör det. Hunnit med tre utekvällar, vimmelfotande, har vaknat upp på hotell med Linda, förfestat med finaste tjejerna, sett en kö bildas utanför Verandan vid tio(aldrig hänt förr?), träffat en massa fina saknade vänner och sjungit mig hes på AIKlåtar.
Idag blev det inte många knop med årets första grill hos kusinerna, gud så gott, och ett tag i solen.
 

120418

Publicerad 2013-04-19 11:05:00 i Allmänt,

Såg matchen med tjejerna, sjöng(läs skrek) på balkongen, skjutsade folk runt hela stan, fotade på stan, fotade/minglade på folkparken, såg killarna komma hem från Luleå, mer skjutsande sen ett riktigt guldavslutslut på denna guldnatt! Ren och skär lycka igår och den känns än idag. Nu ska jag bara kriga på jobbet efter mina 4h sömn sen dra till firandet på torget med Otti, middag och självklart avslutar vi med utgång som resten av Skell. Ses i dimman peeps!

Gameday

Publicerad 2013-04-18 08:10:00 i Allmänt,

Hej alla läsare ♥
Fy va jobbigt det var att ta sig upp ur sängen och dra till jobbet idag, vill sovaa! Stämningen är dock på topp eftersom ikväll kan AIK vinna guld och det hade ju varit väldigt trevligt. Matchen ser jag ikväll hos Lisa eller Frida med tjejerna sen blir det vimmelfoto om dom vinner.

Rom

Publicerad 2013-04-16 08:23:00 i Allmänt,

Igår var vi som sagt hos Frida och letade boende i Rom för resan om en månad och vi hittade ett superfint centralt lägenhetshotell med allt vi behöver som kommer bli vårt hem i en vecka, hoppas bara det är så bra som på bilderna hihi!

Ikväll ska jag plugga matte som vanligt sen hänga med Mari. Nu är det jobb som gäller.

Måndag

Publicerad 2013-04-15 15:18:00 i Allmänt,

Sitter på jobbet och känner lugnet. Skickade in min universitetsansökan igår, hoppas verkligen jag kommer in på mitt förstahandsval för är rätt osäker på dom andra programmen.

Ikväll ska jag äta middag hos Frida sen kommer Sandra och så ska vi boka hotell i Rom, längtar som tusan!

Tänkte bjuda på lite bilder från Stockholm sen också men det blir nog imorrn, later readers ♥

Streetstyle

Publicerad 2013-04-15 08:10:00 i Allmänt,

Nu är Streetstylebloggen igång igen på megafonen och den här gången kommer jag och Lisa dela på ansvaret och fota båda två. Känns jättekul att börja om nu när våren äntligen börjat smyga sig fram.
 

iPhone 5

Publicerad 2013-04-10 22:37:12 i

Har efter nästan två år med min kära samsung gått över till andra sidan och skaffat iPhone. Pallade inte grupptrycket från mina tjejer längre haha! Men jag är riktigt nöjd och har varvat packande med att pilla på mobilen hela kvällen ❤

Onsdag

Publicerad 2013-04-10 10:44:00 i Allmänt,

Nu ska lag lägga mig och sola på golvet ett tag sen väntar fika med Mari, Stina ska fota Lisa och jag till Streetstyle så vi får en ny bild till när bloggandet drar igång. Tänkte även svänga förbi Elgiganten och se hur det går med min bebis också ska jag hinna packa också för imorrn bär det av till huvudstaden. Fest, shopping, häng och god mat, längtar!

Pankakstisdag

Publicerad 2013-04-09 21:41:00 i Allmänt,

Började dagen på bästa sätt med bananpankakor och skvaller med Sandra, supergott och jättemysigt!

Har även hunnit med tandläkaren, lunch och stan med Amanda, fotat streetstyle och tvättat lite grejer till Stockholmsresan. Fantastisk tisdag!

Måndag

Publicerad 2013-04-08 22:23:55 i Allmänt,

Denna dag har bestått till största del av reseplanering. Började med att sola på baksidan av huset ett tag sen gick jag till linda där vi planerade Stockholm, tänk att det är redan på torsdag vi åker! Kommer bli kung!! Ante skjutsade hem mig vilket var fantastiskt skönt då det faktiskt är en halvmil till Linda och vägen var brutalt slaskig, men det betyder ju vår hihi.

Ikväll så blev ännu en resa bokad tillsammans med Sandra, Lisa och Frida i maj, åhhh va jag längtar!

Söndag

Publicerad 2013-04-07 20:31:00 i Allmänt,

Dagen har bestått av lunch på Stigs och krismöte/bakishäng/recap av gårkvällen hos Frida. Krisen i fråga är vad i hela friden man ska söka för universitet, har sån ångest! Tror inte vi blev mycket klokare men men, har ju en vecka till innan ansökan ska skickas in...
Fintjejer ♥

Högskoleprov och fest

Publicerad 2013-04-07 13:28:00 i Allmänt,

Igår så gjorde jag för första gången högskoleprovet, 8 till halv 5 var tungt men var som tur var i samma lokal som Lisa och Otti så det gick finfint! På kvällen så käkade vi supergod middag hos Frida sen blev det fest. Fick även träffa saknade Mari igen som kom hem från Aus i fredags, shit va jag saknar det där stället!!
/Fia 16 år med inget smink på höskolep

Fredag

Publicerad 2013-04-05 15:23:00 i Allmänt,

Världens långsammaste dag idag på jobbet, till och med lunchen gick långsamt men det är ju bara positivt egentligen, han både äta, köpa nödvändigheter på systemet och kika lite på stan. Ikväll ska jag göra ett prov sen blir det jag, pappa, hockey och en skål popcorn innan jag gör en tidig kväll så jag är pigg på högskoleprovet imorrn, hur ska detta gå?!

08.58

Publicerad 2013-04-03 08:57:00 i Allmänt,

Igår hängde jag med Otti på kvällen, vi kollade utbildningar sen blev vi lite rastlösa och tog fula instabilder och skickade snapchats till Australien. Också taggade vi vill lördag då vi har högskoleprovet, fast det är festen på kvällen vi längtar till!
Ikväll så ska jag, Amanda och Pillan beställa käk och se hockeyn, blir mys!

Påsk

Publicerad 2013-04-01 20:44:00 i Allmänt,

Påskhelgen kom och gick snabbare än någonsin förr. I lördags så startade vi förfesten hos Frida redan klockan sex sen vid åtta drog jag vidare med Sara till Myckle för förfest nummer två. Utgång på Verandan och i vanlig ordning spenderades större delen av kvällen på dansgolvet.

Söndagen så stod påskmiddag med släkten på schemat och branchfest efter det, blev dock en lugn kväll och jag och Felicia vek in årorna före midnatt.

Idag har vi firat lillebror, sett hockey, ätit gott också har jag gjort några sidor i matteboken.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela