fiagus.blogg.se

New York I love you

Publicerad 2013-06-26 11:40:00 i Allmänt,

Kan inte säga nått annat än att New York var helt fantastiskt! Shopping, baseboll, underbart väder, familjen, trevligt folk och magisk mat. Måste tillbaka!

Stuck in Sthlm

Publicerad 2013-06-16 12:50:00 i Allmänt,

Den här resan fick en sjuk vändning då dom meddelade oss på flygplatsen att fårt flyg var inställt och att vi får flyga först på måndag. Väldigt bittert men bara att göra det bästa av situationen.

Tyvärr var ju Summerburst slutsålt men igårkväll mötte jag upp Reb, Frida och Lisa i Hummlegården sen drog vi på förfest i världens finaste lägenhet bara ca 500m därifrån. Var superkul men sen när alla med biljett skulle dra vidare till Stadion fick jag dra mig tillbaka till hotellet. Jag och familjen gick sen och såg Fast and furious 6 på bio, andra gången för mig men den är ju så bra!!

Mot New York

Publicerad 2013-06-15 10:39:37 i Allmänt,

Sitter och väntar på flyget till New York, familjen är taggad och jag också! Gud så kul det här ska bli!!!

Last night in Skell

Publicerad 2013-06-14 18:56:04 i Allmänt,

Nu har jag packat och styr snart min kos mot Ursviken för en sista myskväll med brudarna innan jag lämnar landet åtta dagar. Ska även vimmelfota och bilen lämnar huset kl7 imorgonbitti, tur att jag har flyget att förhoppningsvis ta igen lite sömn på.
Puss

Kanot

Publicerad 2013-06-13 18:59:19 i Allmänt,

Gårkvällen spenderades i kvällssolen på Kanotudden med några friends, superkul att träffa Rosanna igen, Uppsala är för långt bort!

Nu ska jag snart trampa mot stan och träffa Linda och ta en fika:)

And if you close your eyes, Does it almost feel like You've been here before?

Publicerad 2013-06-12 13:27:00 i Allmänt,

Igår blev det en snabb löprunda efter jobbet innan jag mötte upp Lisa, Linda och Madde på Dallas. Efter den fantastiska middagen drog vi vidare till Frida med Mari och Elin sen kom även Otti och Agnes. Blev en riktigt mysig tjejkväll med Bert på TV och massor med skratt över helgens bravader.
 
Älskar att sommaren är här(fina väder kom tillbaka!) och att alla är hemma!
 

Sommarhelg

Publicerad 2013-06-10 10:18:00 i Allmänt,

I helgen fick vi vår första riktiga sommarhelg, kan inte fatta att det redan är 10de juni men sommarkänslorna har börjat komma i alla fall. I lördags hade Linda födelsedagsfest så vi var runt tio tjejer hos Mari och festade in sommaren. Sjukt lyckad kväll som slutade med efterfest till klockan åtta på morgonen. Efter typ två timmars sömn städade vi bort kaoset och avnjöt en bakispizza på Domina. Mådde oförskämt bra och bättre blev det då vi blev medbjudna på båttripp till Burehällarna. Avslutade dagen med söndagsgrill hos Frida sen anslöt några till girls till filmmys/nap i soffan.

Yran

Publicerad 2013-06-07 14:41:00 i Allmänt,

Förra helgen spenderades som sagt i Umeå på yran, riktigt kul!
 
I veckan så har jag kikat på balen, hängt hos mig, firat Peters student, fotat studentfesten, solat, firat nationaldagen med grill hos Mari och jobbat. Nu är det helg igen och kvällens planer är oklara men ska i alla fall avsluta med att vimmelfota.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela