fiagus.blogg.se

Morgonträning

Publicerad 2013-02-28 10:54:14 i Allmänt,

Lämnade huset extra tidigt imorse för att hinna med att gymma innan jobbet. Är så skönt att börja dagen med träning innan frukosten:)
Ikväll kommer Lisa och ser hockeyn, det ska bli mysigt, har inte träffat henne på nästan en vecka så vi har massor med skvaller att ta igen:))

Ber om ursäkt för den gräsliga bilden i förra inlägget, såg nu på datorn att det inte bara var ett fult motiv utan också grymt kass kvalla på bilden. Fotografen i mig skäms!

Waynes

Publicerad 2013-02-27 21:26:00 i Allmänt,

Efter jobbet blev det middag och fika på Waynes med Amanda, jättekul, och gott, däför bilden blev så fattig och tragisk haha. Fyndade ett råfint läppglans på lunchen också, nööööjd!

Tisdag

Publicerad 2013-02-26 21:37:00 i Allmänt,

Dagen har bestått av jobb, megafonenmöte, prommenad i värmen och mys med en efterlängtad Sofia. Toppentisdag!

Die Hard 5

Publicerad 2013-02-25 23:24:00 i Allmänt,

Tyvärr levde denna Die Hard inte riktigt upp till förväntningarna och landar på 3/5 yippeekayays, en skapligt betyg men lite svagt i Die Hard kategorin. Var i alla fall supermys att hänga med Mari som lämnar mig om en vecka och åker till Sydney, är fett avundsjuk och vet att hon kommer ha det hur ballt och kung som helst!!:)
Nu bär det av mot sängen där jag ska drömma om John McClane för även om han blivit gammal är han endå coolast i hela världen!

Hej

Publicerad 2013-02-25 17:15:00 i Allmänt,

Knegat hela dagen med att scanna in avtal, sjukt soft egentligen för jag kan lyssna på spotify samtidigt och vara i min egen lilla värld. Lunchade på Verandan med mamma och Helene och fick höra lite fyllehistorier från mina arbetskamrater på fikat, skönare 50+are får man leta efter.
Nu blir det matte för fulla muggar (SUCK!!), ska belöna mig själv sen med bio med Mari, cant wait:)))

Söndag

Publicerad 2013-02-24 19:05:00 i Allmänt,

Igår hade vi mellofest hos otti av världsklass sen gjorde jag fort bort fotandet så jag kunde festa med girlsen. Vi dansade till stängning sen blev det drivein på max sen tillbaka till ottan igen för efterfest.
Idag så gick vi stora broarna, 8km och genomgång av gårkvällens bravader sen avslutade vi med panini på Ainas. Fantastisk helg!

Vinmingel

Publicerad 2013-02-23 01:36:00 i Allmänt,

Kvällen har bjudit på mingel i världsklass hos Lisa där vi njöt av gott vin, kladdkaka och popcorn för att fira bruden i fråga som fyller 22 på söndag. Vi sjöng till nostalgimusik, lekte musiklek, mindes gammalt bus och hade det jättebra.
Sen att jag haft en toppendag på ICA, fick veta att jag har 100% nästkommande två veckor på Tieto och att jag blev bjuden på tacos tilo middag gjorde ju verkligen inte dagen sämre. Underbara fredag! Nu ska jag somna med ett leende på läpparna.
Natti readerz ♥

Onsdag

Publicerad 2013-02-20 19:47:00 i Allmänt,

Efter lunch for jag och simmade, pb på 500m woooop, sen storhandlade jag. Tycker det värsta med att handla är att packa upp alla varorna, såååå drygt även om det tar typ fem min medans själva handlingen tar typ en timme. Lyxade till det med en bra tidning och en kopp kaffe efter det.
Till middag gjorde jag fantastiskt god kycklingsallad, önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och äta den igen!!

Maria och Mindy

Publicerad 2013-02-19 20:34:00 i Allmänt,

Har haft världens slappaste och tråkigaste dag idag, att rensa vimmelbilderna och kika på några utbildningar är väl egentligen det enda av värde jag gjort. Skönt att solen var framme i alla fall, den har man ju inte sett på ett tag! Nu ska jag snart krypa ner i soffan och mysa med frukt och Maria och Mindy:)

Mysmåndag

Publicerad 2013-02-19 00:16:00 i Allmänt,

Ikväll så blev det ett besök hos Lisa tillsammans med Frida för lite prat och mys. Gick både dit och hem så totalt 8km blev det, superskönt!

Söndag

Publicerad 2013-02-17 17:32:02 i Allmänt,

Kanonkväll i fredags med härligt mingel efter jobbet. Träffade några killar från gamla klassen som jag inte sett på ett tag och det var hur kul som helst, så fort jag jobbat klart gick vi loss på dansgolvet på Allstar. Igår hade jag Mellomys med Felicia innan vi drog upp på folkparken och fotade festglada 40+are som buggade till dancing queen på dansgolvet. Sjuk men rolig kväll!

Nu har jag just gjort klart första inlämningsuppgiften till Matten och det tog ju bara typ 3 timmar haha! Shit va less jag är nu, skönt att det är nästan en månad till nästa.

Pizzakalas

Publicerad 2013-02-15 20:08:00 i Allmänt,

Idag fyller farmor år och skrällar genom att bjuda på pizza, supergott! Ikväll vankas jobb så jag laddar upp med mer mys med kusinerna och lite godis.

Alla ♥ans dag

Publicerad 2013-02-14 16:15:00 i Allmänt,

Happy Valentine's day readerz!
Unnade mig själv en sovmorgon dagen till ära sen gjorde jag ett MatteC test, trodde att det var ett prov som skulle göras men tack och lov är det ett kapitel kvar tills dess! Sen har jag 1. tränat, 2. varit förbi på jobbet och skrivit på papper 3. dampat på alla kassa bilförare 4. dampat på datorn som ej fungerar 5. gett upp med dampwindows och nöjt mig med Linux.
Nu ska jag snart gå till stan för lite ev. shopping sen möta upp tjejerna för romantisk ♥ dagmiddag.

Fettisdag

Publicerad 2013-02-12 13:34:45 i Allmänt,

Skön promenad till jobbet imorse där det bjöds på mängder av semlor, nöjde mig dock med en. Hängde med mina fina arbetskamrater ett tag sen körde jag hem bilen åt mamma. Matteplugget går segt idag och jag inser att jag har världens mest enformiga blogg på veckorna, matte matte matte. Ikväll kommer pappa hem från en jobbresa till Sthlm så det blir hockeyhäng ikväll också ska jag laga lammfärsbiffar, lovely ★☆

Måndag

Publicerad 2013-02-11 20:39:00 i Allmänt,

Fått många matteuppgifter gjorda vilket känns superskönt. Har hunnit med ett varv runt broarna och hemmaspa också då jag fixat naglarna ögonbryn osv. Imorrn är jag också ledig men ska gå till jobbet för vi ska bli bjudna på semla, gottgott ♥ ! Nej nu ska jag kriga vidare med matteboken...

5.30

Publicerad 2013-02-10 06:04:00 i Allmänt,

Känns alltid lika sjukt när man rullar in på gården efter en utekväll och dom säger på radion nått i stil med "Välkomna alla lyssnare till blablabla, klockan är snart 5.30 denna söndagsmorgon". Och här sitter jag nu med mina vimmelbilder och önskar att jag låg och sov.
Har i alla fall haft en kanonkväll på alla sätt, började med reunionförfest med tjejerna från gymnasietiden, sen fotade jag på Verandan men blev fort klar och spenderade resten av kvällen på dansgolvet. Efterfest med härligt mingel på det! Imorrn kommer jag nog inte göra många knop men det är väl så det ska vara en söndag:)

Helg ♥

Publicerad 2013-02-08 18:55:00 i Allmänt,

Jobbat världens längsta dag på ICA idag, trodde aldrig den skulle ta slut men lagom till middan fick jag promenixa hem :). Snart ska jag till Lisa för häng med några tjejer. Skönt med en lugn fredag, det var ett tag sen och ikväll behövs det verkligen. Hoppas ni får en fin kväll alla :)
 
Kollade igenom lite gamla bilder, sjukt att det här redan är ett år sen, tiden går så himla fort!

Långa morgnar

Publicerad 2013-02-08 08:20:00 i Allmänt,

Har utvecklat en kärlek till att gå upp tidigt innan jag ska till jobbet så jag hinner laga en god frukost, se lite nyhetsmorgon(tantvarning) och bara ta det lugnt. Vet inte vad som hänt för när jag gock gymnasiet låg jag verkligen kvar i sängen till sista sekund för att sen sluka frukosten på två min och stressa iväg till skolan. Har typ blivit mogen?? Sjuukt!

Matte C

Publicerad 2013-02-07 17:32:00 i Allmänt,

Långsamt men säkert går det framåt, lär väl dock totalbarka med årets blackout på första provet!

Onsdag

Publicerad 2013-02-06 22:23:00 i Allmänt,

Jobbelijobb till efter lunch sen blev, vad som skulle vara en kort PN innan matteplugg, två timmars sömn så när jag vaknade var det bara att fixa nått slags mellanmål/middag sen ta mig ner till stan där det vankades bio med Mari. Vi såg Django och shit va bra den var! Sjuk men bra:))

En bild från i lördags fick pynta det här inläget i brist av annat. Nu har jag nött matte ett tag och det är snart dags att vila mina blå.

Magic Mike

Publicerad 2013-02-05 21:59:00 i Allmänt,

Hade en toppendag på jobbet idag, lekte med sötaste lillkillen också blev vi bjudna på tårta.
Ikväll hade jag filmkväll med Otti och eftersom att ingen av oss sett Magic Mike var förväntningarna skyhöga men vi blev väldigt besvikna. Channing var snygg som en gud somvanligt men själva filmen var ju rätt kass???

Wake up call

Publicerad 2013-02-04 13:29:20 i Allmänt,

Vaknade i soffan av att en mobil ringde, trodde först att det var mammas och fick damp för att hon inte svarade men insåg sen att det var min och det var Gun som ville att jag skulle komma och jobba. Halvt död krälade jag mig upp ur soffan och kastade i mig lite frulle och körde till Tieto. Lyckades se kanske 10% av superbowlen i natt, resten av tiden halvsov jag men half-time showen med Beyonce var fantastisk i alla fall! Har tack och lov vaknat till liv nu och mamma var så gullig att hon bjöd på lunch på Los Pepes, kyckling med en jättegod sallad till, mumma! Efter jobbet ska jag hem och plugga matte, så intressant var denna dag.

Superbowl Sunday

Publicerad 2013-02-03 21:56:41 i

Igår hade vi en riktig toppenkväll men det har jag känt sviterna av idag minsan, att festa förkyld med lite feber är ju ingen bra idé egentligen men det var det värt! Nu ska jag sätta igång Terminator Salvation och unna mig lite onyttigheter sen blir det ett par timmars sömn i väntan på Superbowlen som traditionsenligt ska ses med mor och far.
Tjingeling readerz!

Fest

Publicerad 2013-02-02 17:52:21 i

Hae varit och handlat med otti sen anslöt linda och nu är den hemmagjorda pizzan i ugnen. Snart kommer även lisa och då blir det gomaten innan resten rullar in och festen kan börja!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela